• 552
    --- alıntı ---

    bu sezon en kısa şekilde söylemek gerekirse çok kötü geçti. başka bir şey söyleyemem. yapmak istediğimiz hiçbir şeye ulaşamadık. giydiğimiz formanın hakkını veremedik. alınan sonuçlar açısından ne taraftarın ne de yönetimin beklentisini karşılayabildik. hem teknik olarak hem de diğer konular açısından, bu takımın bir oyuncusu olarak utanç duyuyorum. sezon içerisinde belirli maçlarda istenilen performanslar gösterilmiş olabilir ama sonuçta spor, kazanmayı isteyen bir şey.

    --- alıntı ---

    kaptan gibi kaptan. geçen sezon eurocup'ı almış bir takımın kaptanı olsa bile adam bu denli kendisini ve takımını yerden yere vurabiliyor. büyük bir karakter gerçekten. ben daha futbol takımı kaptanlarından böyle bir şey duymadım. en son 'biz geçen sezon 3 kupa almıştık, bize haksızlık ediliyor' demişlerdi.

    edit: bu entry'de sinan'ı savunduğum söylenmiş. sinan'ı savunduğum bir cümle bulsunlar sözlüğü bırakayım. ulan zaten adam kendisini yerin dibine sokmuş, ben neyini savunayım? adam ne güzel kendisini, kötü performansını eleştirmiş, bir de performansını kabul etmeyenler var, onlara ne demeli?
App Store'dan indirin Google Play'den alın