resim
Gaël Dimitri Clichy
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Fransa U21
Yaş:39
Uyruk:Fransa
  • 65
    potansiyelli linnes, scout önerisi carole, "şükürler olsun" rodrigues, zımba gibi topçu tolga, en iyi türk defans serdar aziz, gençlerbirliği prensi ahmet çalık gibi gençlerle ne hallere düştüğümüz ortada. bu adamlar büyük takımlara seviye atlatamaz. ayağa kaldıramaz. gerçekten iyi genç futbolcuya da bruma gibi 10 milyon bonservis gerekir.

    genç kadro kurmak filan hayaller fm'de güzel. biz şu an yerdeyiz, dipteyiz. ayağa kalmak istiyorsak bize büyük takım topçusu lazım. tecrübe lazım, kariyerli adam lazım. geri dönüşünü hemen alabileceğimiz adam lazım.

    biz beşiktaş değiliz, büyük takımız. bekleyemeyiz. bize hemen sonuç lazım. iyi sonuç lazım. uzun vadeye yatırım da zaten genç futbolcu transferiyle olmaz, altyapıyla olur. takımını altyapınla gençleştirirsin, transferle kuvvetlenirsin.

    kendini kanıtlamış, ne alabileceğimizi kestirebileceğimiz clichy gibi adamlara yönelmek doğru tercih bu noktada.

    takımın şu an her iki bekte de müthiş sorunu var, gael de çok iyi bir çözüm olabilir. ingiltere'de aktif forma giyen adam 35 yaşında bile türkiye'de fark yaratır. elano gibi vurdumduymaz değilse. brezilyalı değilse.

    keşke alabilsek. 2017-2018 sezonu öncesi mutlak transfer gereken 5 kilit noktadan birini çözmüş oluruz. darısı merkez orta saha, sağ bek, forvet ve stoper başına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın