• 395
    levent tüzemen hakkında burada çok eleştirel yazılar yazdım. özellikle sneijder hakkındaki eleştirilerine şiddetle karşı çıktım. fakat son aylarda levent tüzemen sneijderi doğru değerlendirmeye başladı.

    nitekim son iki yazısında da sneijder satılmamalı diyor ve ekliyor. "takımın beyni ve yıldız bir futbolcu. yıldızları idare etmek td becerisi ister"

    bu düşüncelerine katılıyorum ve başından beri bizim de aynı şeyleri yazdığımızı söylüyorum!

    alanyaspor maçında sneijder ve sinan'ın çıkarılmasını yanlış buluyor. sneijder'in çıkarılması yanlıştı ama sinan'ın çıkarılması doğruydu. çünkü sinan son on dakika savunmada bayağı hareketsiz kalmaya başlamıştı. sinan maalesef şu anda 60 dakikalık oyuncu. kendini biraz daha geliştirmeli.

    tudor'un bu değişiklikte tek yanlışı selçuk yerine sneijder'i çıkarmasıydı. çünkü ikinci yarının başından itibaren alanya akınlarını artırmıştı ve orta sahada bir değişim şarttı. sinan oyundan düşmüştü. sinan ile selçuk'u çıkarıp, rodriguez ile de jong'u ya da josue'yi alsa daha isabetli olurdu. çünkü hem sneijder tehdidi devam ederdi hem de orta saha biraz daha direnç kazanırdı.

    (bkz: 29 mayıs 2017 alantaspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın