resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3183
    volkan şen'le, atıf'la falan kıyaslanıp futbolcu olduğuna kanaat getiriliyor. galatasaray'ın kanat oyuncusunu bu çöplerle mi kıyaslayacağız şimdi? düştük mü bu kadar? lens ile, quaresma ile falan niye kıyaslamıyoruz ki? atıf, volkan dediğiniz adamlar çöp fenerbahçe'de bile ilk 11 oynayamayan oyuncular. bu apaçi ise bizim banko kanadımız.

    zaten bir kanat oyuncusu olarak asisti yok da, golleri de efsane. beğenmediğimiz sinan bunun kadar şans bulsa eminim ikiye katlar istatistiklerini. hani zaten boş kaleye attığı golleri çıkarsan boş bir çöp poşetidir kendisi. çöp bile değil bak. umut bulut'un açık versiyonu işte. koşmak dışında bir vasfı yok. onda da hızlı değil. birebir adam geçme oranı 10'da 1 falan. orta, asist, oyun okuma sıfır. uzaktan şut falan zaten hak getire. first touch fena değil. bencilliği dillere destan.

    dünyanın en şerbetli oyuncusu olabilir ama. bir de en itici oyuncusu.

    sabri ve semih'le birlikte ayrılığını dört gözle beklediğim bir diğer galatasaray oyuncusudur. hatta bu üçlü arasında zirveyi zorlar. ama ben istemiyorum ya, kesin zamlı 4 yıllık sözleşmeyi kapacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın