• 661
    görüp görebilecekleri en iyi dönem bu sezon temmuz ile ocak arasıydı. bunun nedeni ise zorunluluktan takımın başına getirdikleri alt yapı hocasının gerçekten beklenenin ve lig standartlarının üzerinde çıkması, eldeki kadronun oynayabileceği en mantıklı oyunu oynatmasıydı.

    o imkanı ise adam takımdan selçuk'u kesmek için hamle yaptığında başının yenmesini izleyerek, eline biraz daha komisyon uğruna serdar aziz, ahmet çalık verip bu adamları riekerink'in nasıl istediğini söyleterek, abartılı hakem katliamına karşı bir duruş sergileyemeyerek ve en sonunda mehmet özbek vasıtasıyla ilk 11'ine karışarak kendi kendilerine harcadılar. riekerink bunlar için bir piyangoydu. onu da kullanmayı beceremediler. zaten becerebilecek olsalar riekerink'e kalmazdı koca galatasaray.

    sandılar ki basın ne isterse onu yiyen galatasaray taraftarı tudor gelince kendilerini çok sevecek. her şey güllük gülistanlık olacak. olmadı, olmayacak da.

    bir piyango daha vursa yarın ve iş bilen bir hoca takımın başına gelse bu adamlar yine hakem kararlarına karşı bir duruş sergileyemeyecek örneğin. dursun bey geçen gün bizzat söyledi, hakem kararlarını yeterince eleştirdiğini ve daha fazla ne yapabileceğini bilmediğini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın