• 85
    https://mobile.twitter.com/...s/868544432647307264

    dün iftarı beklerken tüm twitlerini okudum, özellikle kafama takılan twiti şu oldu.

    şimdi bu şahıs "ben komisyon almayacağım", "ben galatasaray'dan para istemem" diyor, ama diğer taraftan "ah bende imza yetkisi olsa" diyor.

    menajer arkadaşım var, işi anladığım kadarıyla şu şekil yürüyor. bir menajerlik bürosu ya bir futbolcunun menajerliğini yapar, yani kariyer planlaması ve herşeyini, yani transfer, maaş pazarlığı vsyr. ya da kendine ait olmayan futbolcudan, ya da herhangi bir takımdan transfer yetkisi alır. bu demek olur ki mesela bruma ingiltere'ye gitmek istiyor, menajerinin ingiltere'de pek tanıdığı yok, bu durumda beraber gidip ingiltere'de bu işi beceren bir adama, "bizim adımıza gidip insanlarla görüş" yetkisi verilir. bu adam da gider bruma adına herşeyi yapar ve bruma'ya imza işi kalır kaba olarak.

    birkaç hafta önce quakerboy yönetimin bu yetkiyi ahmet bulut'a verdiğini söylemişti. yani şu an ahmet bulut galatasaray adına bu çalışmayı yapıyor diye biliyorum. bayram efendi de belki işin parasında değil ama, "galatasaray adına geldim" ya da "galatasaray bana yetki verdi"'nin derdinde herhalde.

    en nihayetinde yine işin parasında, fakat ilk etapta işin prestij ve reklam yönü daha ağır basıyor. para daha sonra kendiliğinden gelir herhalde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın