• 546
    çoğu sporcu gibi başlığının altında şu şu nedenle iyidir, şu şu nedenle kötüdür yazmıyor. bunu beğenen basketboldan anlamıyor, bunu beğenmeyen maldır v.s. tarzı yazılar yazıyor insanlar birbirine.
    şimdi basketboldan çok anladığını iddia eden arkadaşlar neden bir kulübün bünyesinde çalışmıyor veya bir basketbol dergisinde yazmıyor? ya da buna göre bir kariyer planı yapmadılar? ya da salt izleyicilerse neden şu nedenle kötüdür sinan diye açıklama yapmıyorlar? yaptılar ise neden yaptıkları açıklamanın entry numarasını vermiyorlar?
    sinan'ı beğenen arkadaşlar da neden nankörlük etmeyin dışında sinan'ın neden iyi olduğunu söylemiyorlar? gerçi gördüğüm kadarıyla örnekler var, şu maçlarda iyiydi, şunları bunları yaptı diyorlar. kurtarıyorlar yani durumu.

    benim basketbol keyfim-bilgim nba ile ilgili. avrupa'dakiler bana kalsa basketbolcu değil. ama sinan'ı beğenirim. iyi mücadele eder, iyi bir insan sanırım, kaptanlığa yakışıyor, rezil bir basketbolcu da değil. he nba ile ilgilenirim dediysem de severim izlemeyi yani. sorsan x takımının yıldızının istatistiklerini bile bilmem. ama severim, izlerim.

    neyse, kendisi üzerinden kırıcı tartışmalar dönüyor yine sözlükte. bunların tek nedeni de dursun özbek'in hepimizi germesi.
    dursun özbek istifa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın