resim
Hamidou Traoré
Takım:Partizan
Mevki:Önlibero
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Mali
  • 12
    traore isminde kötü basketbolcu çıkar ama kötü topçu çıkmaz :(

    şaka bir yana alıcı kendisini gözle izlediğim tek maçı var o da 2015-2016 sezonunun ilk yarısında yeni malatya ile elazığspor'un oynadığı maç. adam resmen yeni malatyaspor'u tek başına yendi mk. çok çok iyi oynadı o maçta, hatta 1'de gol attı sanırım. ondan sonra pek izleme şansı bulamadım. elazığ'ın da kötü gidişi kendisini etkiledi sanırım. buna rağmen 9 gol 8 asisti varmış, fena değil.

    azubuike'den başlayayım; skora katkı anlamında azu'nun golü yok, 1 asisti var. top rakipteyken aşırı baskı yapmaz, sağa sola saldırmaz, kısacası adam yiyen orta saha meziyetleri pek yoktur. yaşına göre sahada çok olgundur, olması gerektiği yerdedir genelde. ama top ayağındayken kolay kolay kaptırmaz, dikine oynamayı sever, çekinmez. hızlı karar veriri. sahipsiz topları toplar çünkü olması gerektiği yerdedir. her topa basan bir oyuncu bekliyorsanız, çimleri yolan bir oyuncu bekliyorsanız, beklemeyin.

    traore tam olarak adam yiyen orta saha tarifine uygun oyuncudur. güçlüdür, kolay kolay yıkılmaz, tempoludur, o da dikine oynamayı sever, artısı ceza alanı ve çevresinde daha çok görürsünüz onu, gol arar yani. ihtiyacımız olan oyuncu profiline daha uygun kendisi. şu an kulüpsüz görünüyor, transferi daha kolay. yumuşak orta sahamızda alternatif olarak değerlendirilmesinde ben sakınca görmüyorum, ilk on bir oyuncusu olarak değil tabii ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın