• 31
    galatasaray'ın komisyon yiyici, ahlaki zaafiyetleri olan ve üstüne de beceriksiz bir yönetimle büyük paralar harcayarak hazırlanacağı sezon olacaktır. dünyada taraftarı arasında oylama yapsan en az %51 oranla takım transfer yasağı alsın da soyulmayalım diyecek başka kulüp yoktur. tek bir tane var o da galatasaray.

    yönetim kurulu yoldan çıkmış,
    genel kurulu yoldan çıkmış,
    divan kurulu zaten komada... yaşam destek üniteleri olmasa yarısı yarın yok.

    yaklaşık 900 üye var bu gidişe dur demeye çalışan. ama memlekette yüzsüzlük o kadar hakim ve olağan ki normalde tüm dünyada seçim anlamına gelecek taraftar kanaati önemsenmiyor bile.

    ben net söylüyorum yüksek paraya yapılacak yaşlı yıldızlar dağıtılan komisyonlar sonrası başlayacağımız sezon sonrası umarım sonumuz hezimet olur. bu galatasaray'ın kötülüğünü istemek değil. iyiliğini istemek. çarpık anlayışı değiştirecek zorunluluğun doğması. gerekiyorsa küme düşelim. hiç umrumda değil.

    onurlu, tarihine yakışır davranan bir camia istiyorum. biz fenerbahçe, beşiktaş değiliz. olmamalıyız. onların çarpık başarı metodlarını takip ederek kazanmayı hedeflememeliyiz. ne yani yarın dursun aydın özbek mi federasyon başkanı olsun? bundan mı medet umalım?

    ahmet bulut'lar, bayram tutumlu'lar havada uçuşuyor ve benim miğdem bulanıyor. kusmak istiyorum şu galatasaray'ın üzerine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın