• 5070
    acı ama gerçek, her şubesiyle beraber felakete doğru sürüklenmektedir. önümüzde transfer sezonu var ve görünen o ki spor kulüplerinin başına gelmiş geçmiş en kötü yönetimlerinden, en kötü başkanlarından biriyle giriyoruz bu sezona. sanıyorum olağanüstü genel kurul için de yeterli sayıda imza toplanamadı ve toplanamayacak. geçirdiğimiz 2 sene gösteriyor ki bu adamların herhangi bir konuda doğru karar alma şansı yok. şimdiye kadar yaptıkları en iyi hamle diyeceğimiz hamza hamzaoğlu'nun gönderilmesi bile zamanlama olarak son derece hatalı, durum o kadar vahim. bu adamların başarısızlıklarını anlatabilecek kelime türkçe veya başka bir dilde henüz yok. sadece başarısız bir yönetim demek kendilerini tanımlamıyor, çok başarısız da değiller. tanımlayamıyorum ama bambaşka bir boyut getirdiler başarısızlık kavramına. yani başarısızlık denilen olay alınan yanlış kararlardan doğar, bunlarınki sadece alınan yanlış kararlardan ibaret değil. doğru karar alsalar da sonucu yanlış bir yere varıyor en nihayetinde, ondan dolayı kelime bulamıyorum, tarihte kimse bu kadar mal olamaz diye böyle bir kelime üretmemişler, tüm zorluk ondan kaynaklanıyor. ama insanlığı böyle bir kelime üretmediler diye suçlayamam, bu kadar kazmayı ben de ilk kez görüyorum, 300 sene yaşasam yine göremezdim. galatasaray yönetimine geçirdikleri her gün galatasaray'a ayrı bir zarar katıyor, mesela bugün olcan adın'ın tazminatı patladı bir tarafımızda, yarın öbür gün 1.5 milyon euro verip aldıkları ryan donk'un yıllık maaşını düşünmeye başlayacağız, sonra cavanda'yı falan göndermeye çalışacaklar(elbette gönderemeyecekler) bu sefer cavanda'nın yıllık maaşı bela olacak başımıza, belki brumayı da podolski gibi bedavadan biraz pahalıya satacaklar, böyle uzayacak gidecek. bunlar yine ufak tefek zararlar birkaç sene sonra riva ve florya'nın kelepir fiyata satıldığı iyice gün yüzüne çıkacak, bela okunacak. bunlar yetti mi? yetmedi. daha önümüzde koca bir transfer sezonu var, tüm bu mevcut durum yetmezmiş gibi tutup getirecekleri abuk sabuk adamların kontratları da en az 3 senelik olacak, en az 2020'ye kadar kadromuzda göndermeye çalışacağımız futbolcular dolacak.

    fenerbahçeli arkadaşlarım aziz yıldırım'dan dert yanarken her zaman şunu savunmuştum, galatasaray'ın başına hem başarısız olup hem de gönderilmeyecek bir başkan asla gelmez. ne kadar sevmesem de benim için galatasaray lisesi bunun teminatıydı aslında. gördük ki çok büyük yalan dolanmış liseli aydınlarımız da. hep beraber yok oluşu seyrediyoruz, çıtları çıkmıyor. meğer galatasaray da bildiğin fenerbahçe gibi bir yapıya sahipmiş. hayır öylesine bir sessizlik var ki 3.senede de aynı felaketi yaşadıktan sonra gene çıtları çıkmayacak gibi. adnan polat'ın bir tarafına teneke bağlanarak ibra edilmemesi, ünal aysal'ın olağanüstü kongreye gitmek zorunda kalmasının üstünden çok da sene geçmedi halbuki. o zaman bu kadar hırgür çıkaran bu liseli aydınlardan şimdi 1600 tane imza çıkmıyor mesela. neden? tamam biz "fan"ların kulüp üzerinde hiçbir etkisi yok, onu anladık da galatasaray'ı ne uğruna sattınız, bu yönetimi göndermenizde engel olan sebep ne çıkın adam gibi onu söyleyin bari. hiçbir şey üzerinde hakkımız yok da bunu bilmeye de mi hakkımız yok en azından?

    önümüzdeki sezon için şunu transfer etsek iyi olur, stoperde serdar aziz döner yanına yabancı stoper alırız, bir dinamik orta saha alırız, bir süper forvet alırız diye heyecanlanan arkadaşları görüyorum. gerçekten sizin gelecek sezon sonunda çok üzülmemeniz için söylüyorum, bu yönetim gitmediği sürece sizin dediğiniz adamları alsalar da bu takım başarılı olamayacak, çok açık ortada. hatta yarın gitseler bile enkazı toparlamak 2011/2012 sezonundaki kadar kolay olmayacak. şike sürecinden dolayı zayıflayan bir fenerbahçe, yılların loserı beşiktaş da yok artık. yarın gitseler ancak gelecek yıllar için ümitli oluruz kaldı ki onu da yapmıyorlar. yahu adamlar yeni sezon formasını tanıtırken bile 14 sene şampiyon görmedik 2 seneden ne olacak falan diye tanıtımı yapıyorlar, hedefi baya büyük tutmuşlar yani, yeni bir rekor kırar mıyız diye hesap kitap yapıyorlar. ne bileyim, heyecanlanan arkadaşlar görüyorum onlar için üzülüyorum, ondan bunları dolayı yazmak istedim. yemin olsun şu kazmaların gitmediği her gün ayrı ayrı üzülüyorum, işin kötüsü alışıyorum da galatasaray'ın düştüğü bu saçma duruma. 2 sene sonra uefa'ya katılma hakkı kazandık diye sevineceğiz diye korkuyorum bir yandan da. inşallah ben manyağın tekiyimdir ve çok fazla paranoya yapıyorumdur bu konuda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın