resim
Cem Sultan
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 448
    zamanında antrenmanda ikili mücadele sırasında düşürdüğü servet çetin kendisine birkaç kez tekme, daha sonra da tokat atarak saldırınca şu tweet'leri atmıştı:

    " para şöhret her şey var sende. bende hiçbiri yok. bende var olan şey de sen yok. gücün bana yeter belki ama adamlıkta seni ayıklarım. altına alır çiğnerim"

    "sağol baba. beni böyle yetişdirdiğin için hakkımı savunmak doğruyu söylemek doğru soyleyeni 9 köyden kovarlar ama kimse bilmez ki 10. köyün olduğunu"

    "söyle büyük insan dev adam adamlıktan bahsetsene. bana küçüğe vurmak küfür etmek adamlıksa ben şerefsiz ahlaksız bir insanın tekiyim"

    "istediğiniz kadar vurun düşürün ben yine kalkacağım. o taşıyamadığınız kutsal formayı en iyi şekilde taşıyacağım yazıklar olsun size."

    "dünkü açıklamaların çok iyiydi ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün söyleyecek daha fazla birşey bulamıyorum"

    "seninle aynı formayı giyiyorum diye utanıyorum hatta"

    "bak servet çetin sert vuramamışsın demek ki suratıma. hâlâ konuşuyorum sana abi diyordum kardeşimdende küçüldün artık gözumde"

    "gerekirse futbolu bırakırım bana babam el kaldırmadı bu yaşıma kadar sen kimsin"

    olayın üzerine dönemin galatasaray yardımcı antrenörü tugay kerimoğlu olayın taraflarını yatıştırmayı denerken bülent ünder cem'in, yaşça küçük olduğu için, servet'ten özür dilemesini istemişti.

    bu ise enes ünal'ın 2015'te verdiği bir röportajdan alıntı:

    --- alıntı ---

    kaptan kompany karşısında bir topa çok sert bir tekme sallayarak girebiliyorsun ve o sadece işini yapıyor, sana dönüp bakmıyor bile. antrenmanın geri kalan kısmında arkanda birisi dolaşıyor mu diye sürekli tetikte olmana gerek yok! yine burada takıma henüz bir-iki hafta önce katılan genç bir oyuncu tartışmalı bir pozisyonda takımın gedikli oyuncularından herhangi birisine karşı “top sizden çıktı” diyebiliyor. bunun imkansız olduğu çok fazla yer var, bana inanın!

    --- alıntı ---

    http://gss.gs/1809040

    yozdil tarzıyla bitireyim: anlayana...
App Store'dan indirin Google Play'den alın