• 43
    sosyal medya harici ortamlarda nasıl yürütüldüğünü merak ettiğim güzel kampanya. metin üyelere mail yolu ile ulaştırılıp dönüş mü bekleniyor? üyelere telefon araması (sms veya whatsapp değil) ile ulaşılıyor mu? yüz yüze görüşme fırsatları yaratılabiliyor mu, ya da toplu bir buluşma, konferans, sunum organizasyonu var mı?

    bu soruları kesinlikle eleştiri amacı ile sormuyorum. bu kampanyanın oldukça önemli bir kampanya olduğunu, eldeki yöntemlerin en etkilisi olduğunu düşündüğüm için gerçekten merak ediyorum.

    kampanyaya verilen ilk tepkiler bile kampanyanın erişebileceği gücün farkında olunduğunu gösteriyor. hatta bu sebepten sanki hiç umurlarında değilmiş havasında olduklarını düşünüyorum. bu sebepten ötürü kampanya kapsamında yapılan faaliyetleri daha aktif bir şekilde herkesin görebilmesini sağlayan bir yapının tesis edilmesinin çok faydalı olacağı görüşündeyim.

    17 ocak 2017 tarihi itibari ile genel üye sayısı 17404, aktif üye sayısı 9223
    http://www.galatasaray.org/...-ve-uyelik-formu/161

    geneli geçtim, aktif gözüken üyelerden bile camia içindeki etkin klikler ile hiç bir teması olmayan yüzlerce üye vardır. ben bu üyelerin önemli bir kısmının menfaat beklemeden gerçekleri gördüğüne inanıyorum, inanmak istiyorum. kendilerine aktif ve doğrudan ulaşılmasının(mail, sms falan değil) kampanya için büyük bir adım olacağı fikrindeyim.
    not: bu belirttiğim yapılıyor ise zaten çok mutlu olur ve gerekli editi hemen yaparım, bu kampanya sonuca ulaşacaktır.

    ve son olarak, 1600 imzaya ulaşıldığında, sonrasında yaşanacak süreçler için bu imzayı verenleri gerçekten tek vücut olarak organize etmek ve yine aktif olarak aidiyetlerini canlı tutarak bilgilendirmek gerek. başka arkadaşlar da belirtmiş, kampanya başarılı olmasına rağmen olayı mhp kurultayına döndürme potansiyeli bu yönetimde ve bu yönetimin iplerini tutanlarda fazlası ile mevcut. imzalar toplanırsa gerçek kırılma burada yaşanacak.

    muhakkak kampanyada aktif olan arkadaşlarımız vardır, kendilerinin içeriden detaylı bilgilendirmeleri çok önemli, merakla takip ediyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın