resim
Vincent Paté Aboubakar
Takım:Beşiktaş
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 162
    mental olgunluğu henüz tam olarak yakalayamadığı için yaptığı saçmalıklardan bağımsız olarak, şahsi kanaatim, 2016-2017 sezonunda üç büyüklerde oynayan tek gerçek forvettir. bu adam gerçekten hırslı, yetenekli ve becerikli bir oyuncu. sahadaki hallerinden anladığım kadarı ile takım arkadaşları ile de gayet iyi ilişkilere sahip. yukarıda bir yazar arkadaşımız da değinmiş, kritik gollerde imzası var, olgunluğu henüz tam olarak yakalayamamış dedik ama bu mental yönünün zayıf olduğunu göstermez. kendisin bu arada daha da gelişeceğini ve kapasitesini arttıracağını düşünüyorum.

    bazı forvetlerde, bir kıvılcım, bir dokunuş vardır, onların attığı gol takımı bir ayrı ateşler, ayrı bir motivasyon verir. ben kendisinde bu özelliği görüyorum.

    siz bakmayın klasik iç anadolu görmemişi kılıklı, hazmedememiş beşiktaş taraftarı yaklaşımına, ki bu yaklaşım onların cenk tosun ile önümüzdeki sezonlarda umut-burak sendromu yaşayacak olmalarının yegane sebebi olacak. bu sene varoşlaşan, iyi teknik direktör, çakma filozof şenol güneş de bence kendisinin yönetimini iyi yapamadı. bu adamda sezonun kritik dönemlerinde ısrarcı olunmaması, beşiktaş'ın hala matematiksel olarak şampiyon olmaması sebeplerinden biridir.

    ben kendisinin beşiktaş'ta kalmasını istemem, kendisini veya kendisi gibi bir oyuncuyu ise kadromuzda görmekten keyif duyarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın