resim
Jürgen Norbert Klopp
Görev:Teknik Direktör
Takım:ara verdi
Yaş:57
Uyruk:Almanya
  • 305
    şampiyonlar ligi bileti alarak liverpool tarihinin en yüksek transfer bütçesini eline alan teknik direktör. muhtemelen istediği 4-5 oyuncu bonservisine bakılmaksızın transfer edilecek. şu ana kadar en çok söylentisi geçen futbolcular virgil van dijk ve naby keita. ikisi de bu sezon mevkilerinde liglerinin en dominant oyuncularından. bir belki de iki sol bekin takıma katılmasına kesin gözüyle bakılıyor. ayrıca hoca firmino'yu çok sevmesine rağmen rotasyona gol vuruşu iyi olan bir forvet alabilir. bu mevki için de adı geçen oyuncu keita'nın rb leipzig'den takım arkadaşı timo werner.

    şimdiye kadar gelecek adına umut veren bir futbol oynattı klopp. daha önce takımda bulunan lallana, lovren, emre can gibi oyunculardan yüksek verim almayı başardı. zaten klopp'un belki de en önemli özelliği oyuncularından tam performans alabilecek sistemi takıma adapte etmesidir.

    bu sırada bir avrupa ligi finali ve mourinho ile wenger'in önünde sezonu 4. bitirmesi başarı olarak sayılabilir. asıl sınav şimdi başlıyor kendisi için, bakalım gelecek sezon ligde ve şampiyonlar ligi'nde neler yapacak takımı. taraftarlar ve yönetim ona güveniyor önünde başarılı olamaması için hiçbir engel yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın