• 10
    yoktur.

    yani tutup da hakan şükür'ün penaltısı direğe, viera'nınki kaleye gitseydi ve kupayı arsenal kaldırsaydı bugünkünden iyi bir durumda olmayacaktık. sadece finallere çıkarken biraz daha ürkek olurduk belki.

    galatasaray 2015'ten sonra bile toparlanabilecek, kurtulabilecek bir durumdaydı. ne yazık ki bu zamanı selçuk inan çetesini pışpışlayarak, kaliteli yabancıları basında çıkan iki habere yem ederek, yerine düzgün bir adam almadan "iki bin üç yüz adam geldi kimse sabri'yi kesemedi" gibi goygoylarla geçiriyoruz. kulüp başkanı ise sadece kadro kurmakta, takımın menajerlerin oyuncağı olmasını engellemekte değil, galatasaray'ın haklarını korumakta da zavallı derecesinde başarısız.

    2016-17 sezonunda beşiktaş'a gösterilen hakem yaklaşımıyla bize gösterileni tam anlamıyla yer değiştirsek şu an lider bizdik. biz ise onun yerine "iyi takım hakemi de yenmeli" gibi bir goygoyla aslıdna bir bok oynamayan beşiktaş'ın ne kadar iyi oynayan bir takım olduğu ateşini harladık. öyle ya, hocamız zaten beden eğitimi hocası falandı. çünkü ali naci küçük haberleri bunu söylememizi istiyordu.

    düzgün bir yönetim gelirse galatasaray toparlanmayacak durumda değil. ancak baştaki iyi ihtimalle vasıfsız, kötü ihtimalle hain bu arkadaşlar bir sonraki transfer sezonunda takımın başında kalırsa geri dönüşü çok zor bir yola gireceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın