• 75
    kuruyemişçisinden sütçüsüne, uçağından bahiscisine kadar çoğu sponsoru türk şirketi olan organizasyonu, her sene 25 - 30 milyonlar harcayarak euroleague kupasını almaya çalışan bir ekip. iyi ki kazandılar yoksa milli servetimiz bu sene de boşa gidecekti. bu kadar yatırıma değsin bari. türk takımı olduğunu anlamadık ya neyse. bari 1- 2 türk oyuncuyu biraz oynatsaydınız.

    başkanları çıkar alamadıkları her şampiyonluğu terör örgütüne bağlar, yöneticisi çıkar ukala ukala türk spor tarihinin en büyük başarısı der. neden tebrik edeyim ? galatasaray kadın basketbol takımının euroleague şampiyonluğu ve vakıfbank voleybol takımının dünya şampiyonluğu ne o zaman ? yoksa cinsiyet ayrımcılığı mı yapıyorsunuz ?

    kim ne derse desin türkiye'nin gerçeği futboldur. türkiye'de sporun amiral gemisi futboldur. galatasaray'ın uefa ve süper kupası, milli takımımızın dünya üçüncülüğü türk spor tarihinin en büyük başarılarındandır.

    bunlar futbolda avrupa şampiyonu olsa kıskanırdım yalan yok. ama şimdi haftaya bjk şampiyon olur, iki transfer haberi çıkar gündemden düşer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın