• 26
    avrupa'nın en büyük 3 ülkesinde *çok sallanmayan bir spor olan basketbolda, bu kadar yatırım ile fenerbahçe'nin artık alması gereken final maçı.

    basketbol, futbol gibi değildir. olamaz. fenerin başarısına bok atmak için demiyorum, geçen sene galatasaray da eurocup'ı aldığında aynı şeyleri söylüyordum.

    basketbol para ile oynanan bir spordur. futbol da tabi ki öyle ama bir basketbol 3. liginden bir takım,1. lig takımını yenemez. 1/1.000.000 dir belki bu olasılık, çünkü skor denemeleri yüksektir. bu konuda futboldan ayrılır. futbolda mucizeleri görürüz. 3. lig takımı gelir şampiyon takımı yener. bir kapanırlar, karşı takım birazda şansız ve aşırı özgüven sahibiyse bir kontrada gol yer maç biter. basketbolda ise tek pozisyonda maç bitmez, ortalama 18 saniyede bir hücumun sonlandigini düşünürsek, 133 atak demek, bir takima düşen atak sayısı 66-67 demektir ki bu kadar pozisyonun olduğu sporlarda şans faktörü olmaz.

    fenerbahçe ülker basketbola yıllardır en çok yatırım yapan kulüp. birşeyler alsın artık. tribün, takım, hava her sey lehlerine. yenilirlerse çok büyük dalga konusu olurlar.

    ama zaten kazanan belli değil mi?
    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın