resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13374
    kusuruma falan bakmayın da kardeşlerim, sneijder'in gitmesi lazım diğer oyuncularla alakası yok, yerine gelecek kişi sonradan düşünülür falan diyorsanız sizin emeliniz yerine gelecek kişi, yenilenecek kadro, yeni bir taktik falan filan değil, sadece sneijder'i göndermektir.

    basamakları çıkarken yada inerken önce önünüzdeki ilk 2 basamağa bakarsınız, yerçekimiyle aşık atmaya gerek yok. galatasaray taraftarının ilk emeli ne sneijder olmalı, ne selçuk ne de semih kaya. ilk önce şu dursun özbek yönetimi gidecek kardeşim, düzgün yönetimimiz olsun, tek emeli peşkeş çekip rte, aziz, yıldırım demirören'in ortasına girip şebeklik yapmak, kendini sevdirmek, bunları yapmak pahasına dünki bebek fikret orman'ın ağzını çekmek olan bir yönetim, başkan ve vizyon tüm galatasaraylıların ilk düşmanıdır.

    sonrasında zaten doğru adımlar atma niyetinde olan yönetime taraftar olarak düşüncemizi belirtiriz oyuncular, transfer, şikayetler vs konusunda. hatta o zaman hepinizden önce ben çıkıp şu şu oyuncuları şu nedenlerle gönderin diyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın