resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3171
    futbol duz bir oyun degil. bos kaleye gol attiginda verimlisin anlamina gelmiyor. yasin oztekin bos beles istatistik kasiyorsa bu onun verimli oldugunu gostermez. adam takim oyununda yok. ayagina gelen topu ezer. zihninde kendisi bir cristiano ronaldo ama is uygulamaya gelince topla beraber sacmalar, calima girdiginde cok yuksek yuzdeyle topu rakibe kaptirir.

    karsilastirdigin sinan gumus asil verimli bir futbolcudur. yasin kadar uzun uzadiya topu ayaginda tutmaz. genelde cabukca ayagindan cikarmaya calisir. uzaktan sut tehdidi vardir bu yuzden kendisine baski yapildiginda takim arkadaslarina bosa kacma firsati yaratir, ayrica rakip defansin dengesini bozar. kanatlarda oynayabildigi gibi forvette de oynar. istatistik olarak yasin kadar balli degilse de bitiricilik olarak cok daha etkili bir futbolcudur.

    100 defa takimima secme firsatim olsa 100'unde de sinan'i yasin'in onunde takimima secerim. hayir ortada bir secim olmasa bile yasin'i asla ama asla buyuk bir takimda oynatmazdim. adam bildigin el freni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın