resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13363
    gitmesi gerektiğini söylemek için öncesinde başkalarını da göndermek zorunda olduğumuz iddia edilen futbolcu. semih ve selçuk gitmeli demeden sneijder gitmeli dersek zır cahil ve vs bir şeylermişiz. wesley sneijderin aldığı para konuşulamaz,kötü oynadığı zaman eleştirilemez. küçük kız çocukları gibi savunmalara yapılmasından sıkıldım artık.

    madem öyle tane tane yazalım. wesley sneijder galatasarayın bu durumunda gitmesi gereken futbolcular listesinde ikincidir. ilki selçuk inan ikincisi wesley sneijder üçüncüsü semih kaya dördüncüsü nigel de jong beşincisi bruma (bu kadar çok futbolcu gönderince finansman yaratmak gerektiğinden listenin bu kadar üst sıralarında) altıncı ve yedinci sıradakiler yine en yeni transferlerimiz olan eren derdiyok ve tolga ciğerci olmalıdır.(bu ikisinin de salt kötü performanslarından değil,alıcı bulma ihtimallerinin diğer oyuncularımıza göre daha yüksek ihtimal olmasından ve maaşlarının malumunuzca çok yüksek olmasından)

    koray günter kiralanmalı,josue geri dönmeli,sinan gümüş mümkünse satılmalı eğer satılamıyorsa mantıklı bir maaşla elde tutulmalı. serdar aziz konusu çok fazla bilinmezle dolu. öncelikle kimsenin almak isteyeceğini düşünmüyorum. almak isteseler çok az bir bonservis teklif ederler ve zararımız büyük olur. kötü bir futbolcu olduğunu da düşünmediğimden. takımda kalması mantıklı olabilir.yeterli şartlar oluştuğunda gönderilmelidir tabi.

    bu kadar fazla futbolcuyu göndermeyi hayalcilik,fmcilik olarak kabul edecek arkadaşlar olabilir ancak galatasarayda yapılması gereken maaş dengesini oturtmaya çalışmak olmalıdır bu saatten sonra. daha düşük profilli futbolcular transfer etmek gerekecek bunun için ama önemli olan kendini göstermek isteyen ve başarıya aç bir güruhun takıma katılması diye düşünüyorum.

    unuttuklarım oldu yavaş yavaş geliyorlar aklıma.sabri ile yollar ayrılmalı. carole kazançlı bir şekilde elden çıkarılabiliyorsak gönderilmeli onun dışında bence takımda kalmalı.cenk gönenden daha az maaşa takıma kazandırabileceğimiz,geleceğe dair umut vaadeden bir türk kaleci de az bir bonservisle kazandırılabilir takıma.

    wesley sneijder bir ikonsa ve galatasarayın musleradan sonra en değerli futbolcusuysa ki öyledir bunu kesinlikle kabul ediyorum. başarısızlıktaki en büyük sorumlulardan birisi de kendisidir. elinizden şekerinizi almıyoruz. galatasaray nasıl başarılı oluru,ekonomisini düzeltirken nasıl şahlanırı,yeni kan için nasıl finansman yaratılırı düşünüyoruz. düşman değilim,yerli sevici değilim,tudorcu değilim,yabancı sevici değilim ve bir sürü daha laf var bunlar gibi sneijderin gitmesinin gerektiğini söyleyenlere karşı söylediğiniz.hiçbirisi değilim.

    elbette ben sneijder giderken dursun özbekle elele ayrılsınlar isterim ama olmayacak. taraftar baskısından dolayı sneijder de ayrılmayacak. yanına 2 3 tane daha yıldız eskisi transfer edilip umut satılacak. adını bilmediği futbolcuyu galatasaraya layık görmeyen taraftar da mutlu olacak.

    bir futbolcunun bize layık olup olmadığını konuşmadan önce ne durumda olduğumuzu iyice bi ölçüp tartmamız gerekmekte. haddimizi bilerek yıllar içinde ufak adımlarla,mücadeleci takım kimliğinden kopmadan,savaşarak,lüks çılgınlığına kapılmadan transfer yapıp mücadelemizi gösterirsek hiçbir şey uzak değil. ne arsaya ihtiyaç var ne konut satışına. 2,4 milyon tl borç bile zaman içinde eriyip gidecektir.kimliklerimize dönmeli,isimlerden çok icraatlara bakmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın