resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3298
    ceza sahasına.. hakan bir kafa goool gooolll işte bu, işte bu! hakan şükür hakan şükür (uefa 3. tur bologna maçı)

    yerden... hakan döndü hakan vurdu gooooolll gooooooolllll goooooooollll gool gol gol gol gol hakan şükür hakan şükür hakan şükür galatasaray westfalen' de bir sıfır önde hakan şükür... (uefa 4. tur dortmund maçı)

    top indi hakan aldı... hakan bitir işi goooolll goooooll!!! hakan şükür hakan şükür işte bu kadar...(uefa çeyrek final mallorca maçı)

    hakan şükür kale boş goooool gol gol gol gol! iki olmadı, üç oldu üçüncü pozisyonda hakan şükür affetmedi. kral... (uefa çeyrek final mallorca rövanşı)

    orta arif' ten hakan bir kafa gol goool! hiç fark etmez hiç fark etmez alman, italyan, ispanyol, ingiliz hiç fark etmez... (uefa yarı final leeds maçı)

    hakan şükür açı biraz dar ama hakan gitti, hakan sıyrılıcak, hakan bir çalım daha, çerçeveyi gördü, hakan vurdu... goool goooool gooooooll gol gol gol gol kim attı! kral attı! hem de leeds' te, elland road' da, ingiltere' de kralın imzası bu, kralın imzası! hagi, hagi muhteşem bir pas, kral gidiyor, kral gole gidiyor, kral düzeltiyor, ikinciyi düzeltiyor, üçüncüde çakıyor, çivi gibi çakıyor... (uefa yarı final leeds rövanşı)

    hakan... yirmi altı golü var avrupa kupalarında... hakan ve gol, hakan ve gol!... (uefa final arsenal maçı)

    uefa serüveninin tüm turlarında gol atmış. çeyrek ve yarı final maçlarının ikisinde de gol atmış. o sezon uefa kupasında attığımız 15 golün 6' sını atmış ve yanlış hatırlamıyorsam 2 de asisti var. dahası uefa kapısını açan milan maçını da son 5 dakikada bir gol bir de penaltı ile çevirmiş ve şimdi sen bu adamı galatasaray tarihinden sileceksin öyle mi?

    hakan şükür adam mı öldürdü? tecavüz mü etti? çocuk tacizcisi mi? hakan şükür, birkaç sene öncesine kadar şu an mecliste, hatta kabinede olan adamların en az yarısının taptığı bir adama tapmaktadır. yazıklar olsun o ayrı ama hakan şükür' ü yok saymak nedendir? mercedes kaçakçısı tanju devletin resmi kanalında program yapıp para kazanırken, dopinge, şikeye bulaşmış insanlar federasyon başkanı olabilirken hakan şükür mü kirli geliyor bu ülkeye yani? her şey ak pak ama hakan şükür lekeliyor her şeyi öyle mi? darbeciymiş, teröristmiş gerekçe bu. iyi de arkadaşım dağa çıkanların bile silahlı eyleme karışmamak kaydıyla pişmanlık yasası altında affedildiği bir ülkede silahlı bir eyleme karışmamış, şikeye, dopinge, cinayete, araba kaçakçılığına, hırsızlığa bulaşmamış bir adama duyulan bu öfke niye? meraktan soruyorum çünkü saydığım suçlara karışanlara sayın diye hitap edildi bu ülkede. örnekse; sayın öcalan. hakan şükür darbeci de dağa çıkanlar piknik yapmaya mı çıkıyordu ulan o dağlara?

    böyle bir ülkede hakan şükür' ün golleri sansürleniyor işte düşünün. biraz vicdanı olan birileri yukarıda yazdıklarımı okuyup da diğer herkes suçsuz hakan' ınki daha büyük bir suç diyebiliyorsa o zaman ben yanılıyorumdur, varsın sansürlensin golleri. nasıl olsa benim hafızamda kayıtlı hepsi.

    bak hakan' ı yargıla, ceza ver o ayrı. ben hakan şükür geçmiş başarılarının hatrına affedilsin falan demiyorum, aksine sonuna kadar cezasını çeksin suçu her neyse. ben iki şey diyorum;

    bir: hakan ile beraber herkes cezasını çeksin. şikecisi de katili de hırsızı da dopingcisi de ceza alsın.
    iki: suçun cezasını bağımsız mahkemeler verir. tanju' nun hapis yatması tanju' nun gollerini yok saymayı gerektimiyorsa hakan' ın hapis cezası alması da gollerinin yok sayılmasını gerektirmez. çünkü hakan golleriyle bir kitleyi darbeye, bölücülüğe vs. yönlendiremez. dolayısıyla o golleri silmenin mantıklı bir izahı olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın