• 23
    burada zaza'nın yaptığı hareketten bahseden arkadaşlara bir iki şey açıklayayım da bilgilensinler..
    1. si kawhi h.rockets maçında da aynı şekilde bileğinden dolayı sakatlanmıştı ve sezonun başından beridir geçirdiği bu 3 yada 4. sakatlık diye hatırlıyorum..bunu dememin sebebi bu tip pozisyonlardan daha tehlikelilerini ribaunt alma savaşında yaşıyorlar, kawhi'nin bileği fazlaca bu tepkiilere yalama olduğu için bu sorun oluyor... bu pozisyonda''size'' avantajından yararlanmak için ikinci bir adıma ihtiyaç duyuyor zaza..sebebi de blok basabilmek için..
    eğer kasti bir hareket olsaydı bacak mesafesini daha fazla açar ve bu pozisyon sonrası kendisini de yere bırakırdı.. eğer türbinlere yada hakeme oynayacaksan bu işler böyledir...
    2. si ise golden'ın cleveland'a son topta yenildiği ve son topta ki durant'e yapılan faule hakemler çalmadıysa bu pozisyona hiç ama hiç çalmazlar.. ki zaten zaza'nın pozisyonunda hakem kawhi'nin ters bastığını düşünecektir o anda ayağa kimse bakmaz..

    ayrıca galibiyete gelirsek san antonio'nun şansını söylemeyip golden'ın şansından bahsedenler var...
    san antonioya yapılan her baskıda top kazanan golden'lı oyuncular ne hikmetse her seferinde ellerinin arasından kaçırıyordu topu.. golden gibi üst düzey basket oynayan bir takımda hatta ve hatta nba in her hangi bir takımında bu denli top kaybını 2 periyot toplamında göremezsiniz.. 11 top kaybı yaşayan golden (ki en az 9 tanesi bahsettiğim şekilde) kaybettiği topların hepsinde sayı yedi...

    ve dış atışta her pozisyonda bomboş olan golden 2. periyot sonunda 1/8 üçlük buldu...bunlar san antonio'nun şansı değil de nedir ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın