• 21
    gsw 113-111 kazandı. maç kawhi'den önce kawhi'dan sonra olarak ikiye ayrılıyor. şu bir gerçek, kawhi sakatlanmasaydı golden state'in bugün kazanmasına imkan yoktu. kaldı ki o eksiğe rağmen zar zor kazandılar, jonathon simmonsla, dejounte murrayla maçı son ana kadar taşıdı spurs.

    çok tartışılan zaza'nın pozisyonu var, büyük çoğunluk kasıtlı olarak kawhi'nın ayağına bastığını söylüyor. zaza daha önce bazı "kirli" işlerde bulundu, yalan yok ama bu hareketi kasıtlı değildi gibi geliyor bana. çok da objektif bakamıyorum konuya, hem galatasaray geçmişi hem de gürcü olmasından dolayı sempatim vardır zaza'ya. yani evet o pozisyonda manasız bir ekstra adım var orada ama zaza da o ara hiç kawhi'ya odaklı değil, kawhi'nın çıkardığı üçlüğü takip ediyor gözleriyle. aşağıya bir fotoğraf koyacağım, zaza henüz kawhi'nın sol ayağına basmamış, ikisinin de ayaklar havada ve zaza'nın arkası kawhi'ya dönük. ama zaza kasıtlı olarak bastı diyenler de anlaşılabilir, tartışmaya açık bir pozisyon.

    http://gss.gs/nXD.jpg

    her neyse, ne olursa olsun golden state'in bir çok oyuncusu bu tarz kirli işlere çok giriyor, taraftarları da tam beşiktaşlı taraftar görgüsüzlüğüne sahip. kawhi'nin sakatlığından sonra spursün twitter hesabına dalga geçerek mention atanlar falan var. umarım cezalarını bu turda spurs kesecektir.

    şu geyiğe de her seferinde gülüyorum, son olarak onu koyup bu yazıyı bitiriyorum.
    http://gss.gs/BmX.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın