• 178
    yahu adın çıkmayacak 9'a, sonu malum. leonard zaten ayağını maçta bir kere burktu ve sakattı. şimdi pozisyonu bir daha anlatacağım, sonra bir daha izleyin pozisyonu. sakat bir adamın 2 kere böyle bileğini burkması şansızlıktan başka bir şekilde açıklanmaz.niye zaten burkmuştu dedim. gerek houstan karşısında olsun, gerek bu maçtaki burkmaları olsun adam şansızlıktan gitti. bunu vurgulamak için yazdım.

    tempo yükselmiş, kalp atışı artmış ve rakibin en kıymetli hücum silahı boş bir üçlük şansı yakalamış. sende kendini rakibin üzerine çıkabilecek bir şekilde buluyorsun. ne yaparsın? üzerine çıkmaya çalışırsın. zaza 2,10 bir adam.bırak 2, 10 bir adamı herhangi bir oyuncu o sıçrayıştan sonra dengesini sağlamak için ayağını hareket ettirmek zorunda. hele hele zaza gibi uzun ve hantal bir insan için bu daha geçerli.

    şimdi gelelimzaza'nın görevine. zaza'nın birincil görevlerinden biri ribounda girmek. takımının da en büyük zaaflarından biri ribound ve aynı zamanda fark ile geride. zaza o ribounda girmek için arkasını dönüyor. nasıl bunları yapacak. ayağını hareket ettirmeden mi? bu imkansız bir şey.

    leonard'ın başına gelen hadise kasti olarak yapılabilen bir şey kabul ediyorum. ama elimizdeki görüntüden ceza verecek veya yargılayacak bir şey yok. leonard için ben de çok üzüldüm. örnek karakterlerden biri. zaza'da örnek olmayan karakterlerden dersek yanlış olmaz. ancak bu tarz bir sakatlama işini leonard yapsaydı sakatlanan oyuncu adına üzülecek ancak leonard'ı suçlamayacaktık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın