resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 4
    uzun zamandır hakkında entry girmek istediğim liseden arkadaşım. uğur karakullukçu da kendisinden bahsedince artık gireyim çok gecikmeden dedim.

    ben 2 yıl önce okul değiştirene kadar aynı okuldaydık*. kendisini en son 2 yıl önce gördüm, dolayısıyla aşağıdaki yazılanların hepsi 2 yıl öncesinin ozan'ına aittir.

    kendisiyle halı saha ve sınıflar arası turnuvalarda karşılıklı oynamışlığım vardır. stoper olmasına rağmen takdir edersiniz ki forvet oynuyordu. forvet oynarken de gayet iyiydi. yeni nesil stoper tanımına uygun olarak tekniği gayet iyidir. 10 metre yukarıdan gelen topu löps diye indirdiğini bilirim. öyle aklınıza semih kaya gibi ahmet çalık gibi tahta bacak birisi gelmesin yani.

    maçlarda kasmazdı ozan, biz de ona pres yapmazdık zaten bir sakatlık çıkmasın diye. galatasaray'ın geleceği lan karşında oynayan. boru değil yani.

    fiziği hakkında yorum yapmak istemiyorum çünkü kendisini son gördüğümde 15 yaşındaydı :) aramızda 15 ay olmasına rağmen aynı dönemdik, erken başlamış okumaya.

    sınavlara da zamanında girmiyordu genelde. sene sonunda insanların okula gelmeyi bıraktığı dönem okula gelip sınavlara giriyordu. ben de okuldayım tabi, devamsızlık olmuş 12347123 gün naparsın el mahkum :( konumuzla pek alakası yok ama belirteyim dedim yani, içimden geldi.

    kendisiyle çok muhabbetim yoktu ama sokakta görsek merhabalaşırız, o kadar. umarım önümüzdeki yıllarda semih abisinden bol bol öğüt alıp dediklerinin tam tersini yaparak as takıma yükselir ve kalıcı olur. ben de ileride gerine gerine ozan'ın sınıf takımını yenmiştik diye anlatırım.*

    edit: işbu girdinin 500. girdim olduğunu fark ettim. o da fena olmamış yani :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın