• 228
    https://twitter.com/...s/862653745708093442

    bu açıklamaları faciadır. bazı insanlar yaşlandıkça tontonlaşmıyor, bilhassa daha da acımasızlaşıyor. ben bu açıklamaların bu kadar rahat yapılabildiğini gördükçe, bu isimlerin sırtlarını kime yasladıkları konusunda hiç tereddüt etmiyorum.

    hatta şöyle de bir korkum var, bu imzalar istenilen seviyeye bir şekilde ulaşamayacak, es kaza ulaşırsa da, sonuç bu imzalar üzerinden alınamayacak.

    "olumlu ya da olumsuz sonuçlarını yaşamak için 1 yıllık süreç" ifadesine ne diyeceğimi bilemedim. bir sürecin yönetiminde olumsuzluklar var ise bunun üstüne gidilir, ilk insanlardan beri bu böyledir. hele çoğunluk olumsuzlukları işaret ediyor ise, bu kaçınılmazdır.

    buradaki asıl yapılmak istenen "duble yol", yine bir yazar arkadaşın belirttiği gibi, "biz alacağımızı alacağız, ama kulüp nihayetinde çok kazançlı çıkmayacak hazır olun, ha biz alacağımızı aldığımız için o zaman dursun'u haşlar mısın, taşlar mısın orası beni ırgalamaz"dır.

    ilaveten eğer o "umut ışığı" projeler diyelim gerçekten öyle iseler(ki ben olmayacağını düşünüyorum), bunu sadece sportif açıdan başarısız (biz bir spor kulübüyüz, bundan ala başarısızlık olabilir mi?) mevcut yönetim değil, işin ehli her yönetim gerçekleştirebilir. bir iş için sadece bu kişi yapabilir deniyorsa, o işte bir bit yeniği muhakkak vardır. "yerine kim gelecek gılışdar mı?" kafası kongreye çoktan sirayet etmiş. hem başarısız olduğunu kabul ediyorum, hem de değil dereyi okyanusu kendisi ile geçeceğiz denmesi, ancak ve ancak arkada başka hesaplar olduğunu gösterir.

    son olarak, kendisin ifadesi ile, kendisin belirttiği olası olumsuz süreçleri neden tüm galatasaray camiası yaşamak zorunda onu anlamadım. kendisinin bence tecrübesi doğrultusunda şunu bilmesi lazım ki, o olumsuzlukları bu durumları yaratan ve destekleyenler yaşayacak. aslında burada niyet belli oluyor; tüm camiayı içine çekersek kendimiz göze batmayız.

    işte o doğru bulmadığı kampanyayı başlatan insanlar, camia bu olası olumsuz durumları yaşamasın, böyle süreçlerden geçmeyelim diye bir şey yapmaya çalışıyor. dilerim, o insanlar arasında ranttan hakkımı alamıyorum o zaman karşınızdayım kafasında insanlar yoktur.

    gerçekten arınmaya ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın