resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13288
    hakkında yapılan yorumların kendisinden beklenilen performansın alınamamasıyla ile ilgili olduğunu düşünüyorum ayrıca takımda haddinden fazla gereksiz çöplük olduğu için ele avuca gelir bir iki adamdan biri olması nedeniyle üzerine bu kadar geliniyor kaldı ki artık bence de galatasaray daki son günlerini yaşıyor yaşattığın onca güzel şey için teşekkür ediyorum aslan parçası ama her güzel şeyin sonu var şu saatten sonra takıma yarar değil zarar verir. bundan sonra katkısının beklenilen seviyede olamayacağını düşündüğüm için bir an önce yolları ayırmamız gerektiğini düşünüyorum mümkün olan en iyi fiyata satabilirsek ne ala yok satamıyorsak anlaşma yoluna gitmeli mümkün oldukça az zarar ile bu işi bitirmeliyiz.
    son olarak bugün yaşadığı form düşüklüğünü ergen muhabbetine konu edilemeyecek kadar büyük bir kariyere sahip olduğunu hatırlatırım sapla samanı karıştırmamak lazım biraz sakin olun.

    bu yazı yaklaşık dört ay önce yazıldı ama sizlerle paylaşımım bugün görülüyor ki değişen bir şey yok ve önümüzdeki sezonda değişmeyecek yani zararın neresinden dönsek kardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın