• 158
    ps4 aldıktan sonra 2.el olarak alıp oynamaya başladığım oyun. 17 almayı düşünüyordum ancak o kadar paraya 3 ay sonra çöp olacak oyuna vermek istemedim. biraz daha bekleyip 18'e geçmeye karar verdim neyse. en son fifa 14 oynamış bir insan olarak bildiğin bok gibi oynuyorum. fifa 14'te akan efsanevi seviyede en kötü takımla bile barça'yı yenen ben bırak efsaneyi profesyonelde bile bir bok yapamıyor akhisara yeniliyorum.

    bu anasını sattığımın oyununda nasıl bir top kapma yaptılarsa adamlar pas hatası yapmadıkça top kapamıyor. maç izleseniz bildiğiniz gerçek galatasaray gibiyim. top bendeyken iyi rakipteyken bok gibi oynuyorum. taktiksel defansı eski sistem yaptım yine olmadı. fifa14'te alıştım adama koşup omuz at kay filan top alınıyor. bunda ne kayarak ne de omuzla alabiliyorum. allah rızası için biri anlatsın nasıl top kapacağımı.

    ulan 15-20 dakika tek kale oynuyorum adamlar bir atağa çıkıyor ben topu kapamadığım için direk yiyorum. sinirden konsolu kırıcam(yalan amk o kadar para verdim bir halt yapmam) neyse bir yardım edecek varsa sevaba girer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın