resim
Lucas Pérez Martínez
Takım:Dep. La Coruña
Mevki:Santrfor
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:İspanya
  • 7
    arsene wenger kendisine bu sezon yeterince şans veremediği için üzgün olduğunu ve perez için iyi bir fırsat oluşursa onun önünü kesmeyeceğini söylemiş. arsenal gelecek sezon mutlaka forvet takviyesi yapacağı için seneye forma şansı bulması çok daha zor olacak. yani arsenal kendisini bir şekilde elden çıkaracak gibi duruyor sene sonunda.

    podolski kadar olmasa perez'in de sol ayağının maşallahı var. ayrıca poldi'den biraz daha hızlı ve hareketli. bitiriciliği elbette podolski kadar iyi olmasa da aslında ihtiyacı karşılayacak bir forvet tipi bizim için. eboue ve podolski kıyağından sonra wenger lucas perez için de bir kıyak yapar mı bilmiyorum, denemek lazım. kiralık+satın alma opsiyonlu bir anlaşma müthiş olur. talibi var mı diye birazcık araştırdım şu an için sadece deportivo'nun kendisini geri almak istediği haberi var. eğer transferi için çalışılırsa gerçekleşebilir, şimdilik büyük takımlar yok arada. bizimle hiç haberi çıkmış mı diye araştırdım, perez deportivo'dayken dandik sitelerde çıkmış sadece. bir de şöyle bir şey buldum araştırırken, güldüm baya. bir arsenal taraftarı muhtemelen lucas perez->arsenal transfer haberleri çıktığı dönemde yazmış.

    https://twitter.com/...s/843094111179718656
    *bugünden 2 yıl sonra* arsenal'le maça çıkamayan lucas perez, galatasaray için sezondaki 35.golünü atıyor.

    açıkçası perez arsenal seviyesinde bir oyuncu değil, tam bizim ayarımızda bir oyuncu gibi geliyor bana. yıldız bir oyuncu değil, kariyerinde hiçbir zaman o seviyeye ulaşamadı ama bizim ligde iş yapar mı? bana öyle geliyor ki yapar.

    not: işbu entry d.ö kişisinin varlığı kısa bir süreliğine unutularak yazılmıştır. bir mucize olur da önümüzdeki transfer dönemini kendisiyle geçirmezsek belki perez ya da muadili transferler söz konusu olabilir. yoksa varacağımız yer adem büyük olacak, onun farkındayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın