• 1
    6 mayıs 2017 galatasaray kasımpaşa maçı'ndan sonra ortaya çıkan olaylar ve kötü gidişat nedeniyle galatasaraylı futbolcuların para cezasına çarptırılması hadisesidir.

    çünkü mesela senelerdir selçuk inan'ın florya'da ali kıran baş kesen olması, sabri ile defalarca sözleşme yenilenmesi, telles gibi kaliteli futbolcuların gönderilip yerlerine sakatlıklarıyla meşhur serdar aziz, tolga ciğerci ve eren derdiyok'un alınması, lider stoper ihtiyacının tavan yaptığı bir dönemde gidip ahmet çalık'ın transfer edilmesi... grosskreutz rezaleti, de jong transferi, dembele rezaleti, emre çolak'ın kaybı... saçma zaman mustafa denizli seçimi, riekerink'in zamansız gönderilmesi...

    ve daha nicesi...

    ulan bu gün biri para cezasına çarptırılacaksa bu galatasaray yönetimi olmalı. öncelikle galatasaray yönetimi olmalı. siz yönetim olmanın hangi gereğini yerine getiriyorsunuz da, utanmadan futbolculara para cezası veriyorsunuz? işin komik tarafı bu gün para cezası verdiğin yasin'le yarın zamlı sözleşme imzalayacaksın...

    tamam futbolcular çok rerörö... ama at sahibine göre kişner. selçuk inan dediğin tek bir adam. kadro dışı bırakırsın. bir basın açıklaması yapar taraftarın önüne atarsın. bir daha esamesi okunmaz. çağırsan girmez florya'ya. bitirirsin galatasaray kariyerini. en fazla engin baytar gibi paralarla video çeker. onları zaten vereceksin adama.

    yetkin var. imkanın var. gereğini yapmayan sensin. futbolculara ceza ver, kudurdular cezadan fazlasını hakettiler ama samimiysen önce kendine ver. çünkü sorunun kaynağı sensin. her şeyin tamdır, sorun takımdadır. o zaman anlarım ama şimdi öyle değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın