• 10
    wesley sneijder, benim için çok önemli bir futbolcudur. kendisine çok büyük hayranlık beslerdim, hala da severim. geçen gün, bir yazarın başlığının altına (bkz: #2156748) numaralı entry'mde de kendisinin takımdan en son gönderilecek isim olduğunu yazmıştım.

    sayın wesley sneijder fan boylarını yukarıdaki girizgah tatmin ettiyse, yazıma son olaylar hakkındaki görüşlerimle devam etmek istiyorum.
    öncelikle quakerboy dan dün bu saatlerde, galatasaray son durumu hakkında özelden bilgi istemiştim kendisi de derleyip bir şeyler yazacağını söylemişti, sağolsun bir saat geçmeden güzel bir entry girdi.

    ben ve hemen hemen sözlük eşrafı bu arkadaşımızın yazdıklarına inanıyor, güveniyor, doğru olduğunu görüyor ve düşünüyor. ki zaman zaman söyledikleri gerçek oldu hepimiz gördük bu yüzden de ne spor medyası ne twitter hiç kimsenin yazdıklarına bakmadan quakerboy'un yazdıklarını okuduk.
    peki ne oldu da bir anda quakerboy böyle bir eleştiri yağmuruna tutuldu? ne oldu da bir anda ali naci küçük ile eş tutuldu, hangi yazısından dursun ve tudor'un safına geçtiğini anladınız sevgili sherlock holmes'lar?

    ben söyleyeyim, dünkü yazısında, yerli çeteler, yasin kaprisi, sabri kışkırtması, selçuk ve avaneleri demediği için, kasımpaşa maçı sonrası soyunma odasında yabancı oyuncu ağırlıklı bir olay patlak verdiği için, quakerboy'da olayı bize aktardığı için kendisi neredeyse hain ilan edildi.

    girizgahımda wesley sneijder'i sevdiğimi belirtmiştim, yazıma devam etmeden önce, başta selçuk, semih, sabri ve diğer yerlileri günahım kadar sevmediğimi belirtmek isterim ki, yerli sevici, vizyonsuz ve hain olarak mimlenmeyeyim.

    evet arkadaşlar, yerli çetesinin olduğunu mancini döneminden beri biliyoruz, ve o günden bugüne ne zaman bir problem olsa bu arkadaşlara sövüyor eleştiriyoruz, hakkımızda. hatta haklarınad çıkan haberlere yalan mı değil mi bakmadan saldırıyoruz, hatta ve hatta bazen ortada haber yokken kesin selçuk şöyle yapmıştır, yasin bruma'ya bilerek pas vermiyor diyerek mabadımızdan uydurduğumuz hikayelere inanıp yine kin kusuyoruz yerli çetesine. olsun olabilir, eleştiriyi, yuhalanmayı hakettikleri yerler var.

    peki, aynı olaylar wesley sneijder ve yabancı arkadaşları yapınca niye, yalan asparagas, bitirme operasyonu oluyor?

    bu olayı şansal büyüka vermedi mi? spor basınında yayıncı kuruluş olarak en güvenilir mecra değil midir?

    onu geç bitik galatasaray'dan wesley sneijder ayrılsa şansal ve kanalının ne yararı olacak? aksine kombine almayan, abonelik iptal eden taraftar, sneijder olmadan lig tv alır mı?

    quakerboy bugüne kadar seviliyordu, inanılıyordu da neden dünkü yazısından sonra dursun safına girdi? nereden anladınız?

    peki wesley sneijder üzerinde algı operasyonu yapılıyor, bu haberler yalan, dursun özbek soyunma odasına girdi mi? girdi. o zaman orada ne konuşuldu, neden doğrusunu hiç bir mecrada göremedik? bir kişi olsun gerçekleri yazardı çünkü?

    madem bu haberler yalan, pazar günü idmana neden dursun özbek apar topar katıldı? neden toplantı yapıldı? madem büyük bir yalan içerisindeyiz wesley sneijder neden kendini savunan tek bir açıklama yapmadı?

    hepsini geçtim, riva ve florya'yı elini kolunu sallaya sallaya satan adam, podolski'yi 2.6m'a satan adam wesley sneijder için mizansen mi yaratacak?

    demem o ki, yerliler eleştirilince, onlar çete, para avcısı, ruhsuz kepaze. yabancılar eleştirilince algı operasyonu, bizi bitiriyorlar.

    açıkçası ateş olmayan yerden duman tütmez, nasıl yerli çetesinin varlığından eminsem, yabancılarında bir arada olduğu ve içi boşaltılmış galatasaray camiasında, ruhu olmayan florya'da istedikleri gibi at koşturdukalarına eminim.

    not: muslera, linnes, hakan balta, koray günter, garry rodriguez, dışında takımdaki tüm futbolcular gönderilmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın