resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13284
    ulan adam gibi idman yapmıyoruz diyerek eski hocasını eleştiren adam şimdi idman yapıyoruz diye yeni hocasını eleştirecek, öyle mi?

    dursun özbek sevgisi dillere destan ali naci küçük denilen kımıl zararlısı gerekli talimatı almış bugünlerde, ercan saatçi medyası aracılığıyla bastırdıkça bastırıyor. bugünkü habere göre "ne idmanı? katılmayız idmana." demiş ama sonra katılmış selçuk araya girince(!). zaten aynı zata göre fransa'da olan chedjou nasıl olduysa aynı gün arena'nın soyunma odasında tudor'a kafa tutmuş. heyallam. iyi niyetli bir kardeşim "bunu yiyecek kadar salak değil galatasaray taraftarı" demiş ama aynen o kadar salak maalesef galatasaray taraftarı. adamın facebook paylaşımlarının altındaki yorumlara, ligtv videoların altındaki yorumlara falan bakarsanız anlayabiliyorsunuz. daha önce de felipe melo, ünal aysal ile falan da izledik bu filmi biz.

    meşhur tetikçi ali naci küçük devrede, dursun yarın diğer dayanağı ultraslan'ı da devreye sokacak. sene sonu kendisi 1-2 milyona gönderilip yerine bir kaç ahmet bulut transferi konulacak. oturup izleyelim şimdi filmi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın