resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 9521
    sabri, bir dönem formasini terlettigi fenerbahçe'nin selçuk $ahinidir. atsan atilmaz, satsan satilmaz. antrenmanlarda özveri ile çali$ir, her hocanin gözüne girer, denilenleri uygular, sorun çikarmaz.

    yetenekleri kisitlidir. imkanlari dahilinde bir $eyler yapmaya çali$ir. takimini sever. taraftar ne derse kabuludur, asla onlarla polemige girmez. çikar i$ini yapar, maa$ini evine götürür.

    bugün e kadar sabrinin bir ayibini gördük mü? göbek yaptiktan kisa bir süre sonra göbegi eritmedi mi? sabri bu abi, sabri i$te. daha iyisi var da, biz mi oynatmiyoruz? adi aklima gelmiyor, trabzondan aldik hani, $u tesislerde anakonda ile dola$an. o gamsiz mi oynasin? ben de hep linnes oynasin diyorum ama yok abi, olmuyor i$te. yetenekleri kisitli sabri bile daha iyi bu çocuktan.

    anlamiyorum, nedir bu adama yapilan? ferrariye de biner, maseratiye de, lamboya da. 15 yildir galatasaray da iyi kötü top oynuyor bu adam. muhasebeci taraftar göreve, hesaplasinlar kazandigi parayi. sen o kadar para kazansan, sen de gider lambo'ya binersin.

    linnes dedigin adam molde'de 200k kazanirken, bizde 1 milyon aliyor yillik, sabri de 1.250. linnes 1 milyonluk top oynuyor mu?

    anlatmak istedigim, sabri'yi ele$tir ama futbolunu. ne özel hayati, ne de aldigi maa$ seni ilgilendirmez! kaldi ki elindeki sag bekleri hepsini üst üste koy, sabri yine daha iyi sag bek.

    umarim artik adam gibi bir sag ve bir de sol bek aliriz da, sabri ile tekrardan sözle$me yenilemek zorunda kalmayiz. linneslerle, carolelarla olmuyor. bana caponelar, penbeler, ünsallar lazim, yoksa yine sabriye talim..
App Store'dan indirin Google Play'den alın