resim
Ahmet Yılmaz Çalık
Mevki:Stoper
Doğum:26.02.1994
Ölüm:11.01.2022 (27)
Uyruk:Türkiye
  • 668
    bomboş bir adam yav. ne pozisyon bilgisi üst düzey, ne sezgileri iyi. 6 mayıs 2017 galatasaray kasımpaşa maçında gördük ki zamanlaması da umut bulut'tan hallice. müdahaleleri belki temiz diyeceksiniz de, tam da paldır küldür adama girmeye müsait bir oyun yapısı var. teknik meknik hak getire. boyu da uzun değil, hani kornerde kafayı vursun uzaklaştırsın. o da yok. resmen genç ve asgari on sene futbol kariyeri olacak diye alınmış bir adam.

    tipi mipi, recep tayyip erdoğan sevgisi beni ilgilendirmez. bunlar biraz da kötü oynadığı için işin tuzu biberi oluyor. yoksa aykut demir gibi siyasal radikal islamcı olsa, ama gerçekten de sert, diri ve kaliteli bir defans oyuncusu da olabilse aynı anda, sizi temin ederim, ahmet çalık'ın askerleriyiz bile diyen çıkar. cihat et en ön safta duralım ahmet reyiz bilmem ne de olabilir.

    bunları kıçımdan salladım da, olmayacak şeyler değil yani. daha evvel bir oyuncu övmek için neler neler denmedi, ben de dahil.

    bu adam kızıl komünist, karl marx'ın, friedrich engels'in yoldaşı olsa, liberal demokrat olsa, vegan olup hayvan katliamlarının durması için en önde bayrak da sallasa, siyonizmi durduracak yegane güç olsa bile hiçbir şey olmaz bu oyunla. gerçi bunlardan birisi olsa da futbolla işi olmaz ya, ben de kuru sıkı attım işte :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın