• 7
    transfermarkt verilerine göre toplam piyasa bedeli 14,5 milyon euro olan dörtlü. muhtelif yayın organlarında aynı şekilde yer alan verilere göre yıllık maaş toplamı ise bonuslar hariç 6,9 milyon euro.

    2017 mali kongre verilerine göre kadın basketbol şubesinin yıllık gider toplamı yaklaşık 4 milyon euro, avrupa kupası kaldıran erkek basketbol'un yaklaşık 10 milyon euro, bu sezon yine avrupa kupası kaldıran tekerlekli sandalye basketbol takımının 400 bin euro, erkek voleybol şubesi 1,4 milyon euro, kadın voleybol ise 1,6 milyon euro.

    bu dörtlüye maç/puan bonusları ve primlerle birlikte ödenen para "her sene zarar ediyor" diyerek bir dönem kapatılmaya kalkılan şubelerin toplam giderinin yarısına eşit. sabri sarıoğlu'nun bu sezon maç başı ücret olarak cebine koyduğu 800 bin euro, yine bu sezon bize galatasaray ruhunun huzuruna doyuran kadın basketbol takımının bütün sezonluk bütçesinden fazla. semih "karşılıklı gol" kaya ve selçuk "yan pas" inan'ın maç başı ücretleri bu sezon 7 kişiyle avrupa kupası kaldıran tekerlekli sandalye basketbol takımının masrafından daha fazla.

    ondan sonra amatör şubeler kulübe zarar....
App Store'dan indirin Google Play'den alın