• 5052
    son 10 sene.

    gerets, kalli, skibbe, bulent, rijkaard, hagi, terim, mancini, prandelli, hamzaoglu, denizli, riekerink, tudor. gecici gelen under, taffarel, orhan atik'i filan saymiyorum.

    13 teknik direktor.

    08/09'da skibbe'yle bol gol atsa da savunma problemlerini cozemeyen, disiplinsizligiyle elestirilen galatasaray, yaris devam ederken bulent korkmaz'i alelacele getirir. skibbe'yle tamamen zit anlayistaki korkmaz takimi mucadele odakli, pres isteyen bir duzene gecirmeye calisinca takim dibe vurur. lincoln kadro disi kalir, performans dususuyle galatasaray ligi 5. sirada bitirir.

    10/11'de rijkaard'a ikinci sezonunda serdar ozkan'li, ali turan'li felaket bir kadro sunulur, ve takim haliyle cok basarisiz olur. rijkaard'i gonderen yonetim takimin basina disiplin getirsin diye hagi'yi getirir, o da takimin yildizi misimovic'le takisir ve oyuncu kadro disi birakilir. galatasaray sezonun geri kalaninda belini dogrultamaz. lig 8. sirada bitirilir.

    15/16'da onceki sezonun sampiyonu hamzaoglu'yla topallamaya baslayan galatasaray'a yine futbol olarak zit kafada denizli getirilir. savunmayi toparlamaya calisirken hucumu unutan takim gol atamaz hale gelir, ve performans olarak dibe vurur. denizli sezon sonunu dahi goremez, sezon riekerink'le kapatilir ve 6. sirada bitirilir.

    ve 16/17'de riekerink'le liderin 4 puan gerisindeyken yollar ayrilir, tamamen zitti tudor getirilir, kosu mesafesi 3lu savunma derken galatasaray dibe vurur, bir cok oyuncu kadro disi kalir, geri gelir, tudor sezon sonunu goremeyecek gibi gorunuyor. galatasaray su an 4. sirada, yukari cikma sansi yok denecek kadar az, fakat daha da dusme sansi cok yuksek.

    bu 4 sezon galatasaray'in son 10 senesinin en kotu 4 sezonu, senaryo hep ayni.

    ders alan var mi sizce?
App Store'dan indirin Google Play'den alın