• 109
    fikirlerini beyan etmesi değil, fikirlerini sürekli, ısrarla, gün içinde bir kaç kere, göze sokarcasına, takıntıymışçasına, ardı ardına beyan etmesi sorun olan kişi.

    sansürü kesinlikle istemiyorum. ama bu kadar üst üste, takıntılıymış gibi ardı arkasına fikirlerini beyan edip bir şeyde diretirsen huzur bozarsın ve sözlükte moderasyon da bunu boş geçmez. temennim fikirlerini yine özgürce beyan etmesi ama günde birkaç sneijder eleştirisi yapmaması. toparla, hepsini bir kere ver, gelen eleştirileri oku, sonra zamanla o eleştirilere karşı da bir şeyler oluştur. ama 2 günde bir adın sol tarafta bilmem kaç entry ile bulunursa dikkat çekersin ve sonunda da sözlük yönetimi aksiyon alır. sonuçta burada insanlar farklı şeyleri okumak istiyor ama farklı şeylerin savaş halini alışını, aynı şeylerin tekrarlanışını okumak istemiyor. burası okunmak için, yazmak için tasarlandı ve bu durum zarar verirse dediğim gibi moderasyon ve yönetim aksiyon alır. imkanı yok alınmamasının.

    bunu hamza hamzaoğlu için yapan biri vardı, sözlükten uzaklaştırıldı. gerçi o daha farklı boyuttaydı. blake griffin hakkında bir şey okurken hamza hamzaoğlu'nun ne kadar iyi bir teknik direktör olduğunu öğrenebiliyordunuz bir dönem.
    neyse, eğer takıntıymışçasına, gün içinde birden çok kez bazı başlıklarda benzer şekilde bulunursa sanırım kaçınılmaz son sözlükten uzaklaştırılması olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın