resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3151
    https://twitter.com/...s/860793274868617216

    yasin öztekin kadar tilki futbolcu tanımadım. adam attığı gole göre para istiyor. attığı goller tamamen boş kaleye ve tamamına yakını bruma'nın getirdiği toplar.

    bir kanat oyuncusunun asisti attığı golden fazla olmalı. çünkü asıl görevi odur. son iki kayıp sezonda, şu ana kadar ligde toplam 56 maç oynamış 5+1=6 asist yapmış. yaklaşık on maçta bir asist ortalaması yakalamış. dünyanın tüm takımlarını araştırın böyle bir kanat oyuncusu yoktur ve olamaz. asıl kimliği golcü olan ve kendisinin de pek benzemeye çalıştığı ronaldo bile sadece bu sezon 41 maçta 12 asisti yakalamış. yani her üç maçta bir asist ortalaması.

    yasin öztekin top kontrol edemez ki orta yapabilsin de santrafor gol atsın. sabri gibi görme sorunu olduğundan kendi arkadaşını görmesi mümkün değil. dolayısıyla yasin'den kanat oyuncusu olmaz. zaten rodriguez dururken yasin neden oynatılıyor anlamıyorum.

    rodriguez genç bir futbolcu. iki yıl oynatılsa en az 10 m €'luk transfer yapabilir. yasin'i bedava versen kimse bizden aldığı ücreti vermez.

    masaya yumruğunu vurmuş ise yasin öztekin. çekin şunu kulübeye. lütfen...
App Store'dan indirin Google Play'den alın