• 62
    (bkz: #2156938)

    benim hakkımda bir entry yazmış yazar. çoğu da benim yazılarım zaten bunda sıkıntı yok. ama asıl sıkıntı kendisini istatistiğe o kadar çok şartlamış ki benim yazdıklarımdan "istatistik çok önemlidir" sonucunu çıkarmış. hani "sneijder ile selçuk'un istatistiği eşişt kardeşşş, sen sneijderi istatistikleri ile savunuyonn" diyecek çünkü.

    --- alıntı ---

    bir de şu var: (bkz: #2078515)

    durunuz şimdi burada dikkat.

    ben tüm sneijder fanlarına bir şey hatırlatmak istiyorum bu entry aracılığıyla, asist ve gol dedik değil mi? asist hani şu bildiğimizden. istatistik çok önemli diyorsunuz değil mi? bakın size selçuk'un yıl yıl gol/asist performansını yazacağım:

    --- alıntı ---

    demiş.

    durunuz şimdi burada dikkat.

    tüm sneijder haterlarına ve arkadaşımıza bir şey hatırlatmak istiyorum. bu entry aracılığıyla, asist ve gol dedi bu arkadaşımız değil mi? asist hani şu bildiğimizden. arkadaşımız sanırım bu maçı ya izlemedi ya da hatırlamıyor. galatasaray'ın 3-1 kazandığı 11 aralık 2016 galatasaray gaziantepspor maçında, wesley sneijder ne gol atmıştır ne de asist yapmıştır. ancak çoğu maçın olduğu gibi yine yıldızı olmuştur. zaten benim o entryi yazma sebebim istatistiğin hiç bir önemi olmadığı, asıl mühim olanın oyuna verdiği katkı olduğudur. izlemedi ise veya unuttuysa maçı açsın izlesin. istatistik yapmamış selçuk efendiye baksın bir de yine istatistik yapmamış sneijder'e. sonra gelsin tekrar istatistiklerini paylaşsın benim için sıkıntı değil. çünkü ben istatistiklere değil oyuna verdiği katkıya bakıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın