• 11
    yarınki maçta, iki takımında puan kaybetmesini, sonuçta fener'in bizim altınıza düşmesini, ya da bizim fener'in üzerine çıkmamızı istiyorum.

    yukarıdaki paragraf benim temennimi yansıtıyor ama hislerim ve mantığım beşiktaş'ın yarın fener'i yeneceğini, hatta farklı yeneceğini söylüyor.

    fenerliler korkularını yenmek için karanlıkta ıslık çalıyorlar. maça atadıkları fırat aydınus'un kendilerini korumasını umuyorlar ama bu mümkün olmayacak.

    fırat aydınus aslında beşiktaş sempatizanı ama neden son iki-üç yıldır fener'in kadrolu hakemi oldu diye sormak istiyorum. bunun bir nedeni olmalı ama bunu türkiye'de araştırıp ortaya çıkarabilecek bir vicdan var mı? tabi ki hayır.

    son kupa maçında fener'in yaptıkları, beşiktaş gibi tinerci bir taraftar grubunu epey motive etmiştir. dolayısıyla fener kadıköyde küfrederek, kan akıtarak, tehdit ederek, hakem odası basarak elde ettiği başarıların hesabını yarın toptan verebilir.

    tabi ki gönlüm futbol dışı çirkin olayların olmamasından yana ama aynı çirkinliklerin kadıköy'de de olmaması şartıyla.

    türkiye'deki tüm çirkinliklerin fener'den çıktığı konusunda fanatik fenerliler dışında herkes hemfikir. futbolcu, teknik adam, yönetici ve hakemleri döverek, tehdit ederek, küfrederek ve korkutarak maç kazanmak hep fenerlilerin harcı. o nedenledir ki gittikleri tüm deplasmanlarda istisnasız yaptıklarının karşılığını görüyorlar. hatta başkanları korkusundan hemen hiçbir deplasman maçına gidemiyor.

    beşiktaş yarın o sahada ölür ama fener'e maç vermez. bunu nereden bildiğimi soranlara son kupa maçında olanlara bakın derim.

    sonuçta bir futbol maçı diyebilirsiniz ama türkiye'de öyle değil. silahsız savaş gibidir ülkemizde derbiler. o nedenle yarın bol aksiyonlu ve bol gollü bir beşiktaş galibiyeti bekliyorum.

    (bkz: 7 mayıs 2017 beşiktaş fenerbahça maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın