• 6
    bugun itibariyle 10bin entry girmisim ki bu da 10001 oluyor. yillar gecmis. hayata bakis acim degismis. bir gun delicesine savundugum bir gorusu aradan zaman gecince lanetlemisim. bu degisimden gurur duyuyorum acikcasi. maalesef ulkemizde lafa gelince sabit fikirlilik elestirilir ama fikrini degistirene de denmedik laf kalmaz! oysa ki insan dusunen, yorumlayan ve ogrenen bir canlidir. tabi ki yillar icinde farkli bilgilere ulastikca eski dogrularimizin aslinda cok da dogru olmadigini gorecegimiz anlar gelecektir. bu soylediklerim futbol icin de gecerli, futbol disindaki hayatimiz icin de.

    degisen fikirler, birbirini yanlislayan dusunceler ve farkli bakis acilari herseyden cok ihtiyacimiz olan seydir. demokrasiyi sandiga bir zarf birakmak sanan milletimiz, farkli goruse saygi ve dinleme adabi konusunda tahammulsuz. iste bizler buralarda, konu isterse gures milli takimi olsun ister buz hokeyi, farkli fikirlere yer vermenin ne demek oldugunu tecrube ediyoruz. tabi ki kimi arkadaslar "sen nasil boyle dusunursun lan" moduna girebiliyor zaman zaman. sonucta bizler de gecmisten gelen toplumsal aliskanliklarin bir kismini hala tasimaktayiz fakat yine de sozlukler yasadikca, birbirine tamamen zit fikirler birbiri ardina entry girdikce daha makul bir dille fikirlerimizi beyan etmeyi ogrenecegiz diye umuyorum.

    10bin entryden sonra geriye donup baktigimda iyi ki burada en farkli dusunenden en yakin dusunene kadar herkesle beraber bu sozlukte yaziyorum diyebiliyorum. bu ailenin bir parcasi olmak gercekten cok guzel. 20bine kadar nice sampiyonluklar yasamak dilegiyle!*
App Store'dan indirin Google Play'den alın