• 27910
    "türk olmakla, annem ve babamın türkiye'de doğmuş olmasıyla gurur duyuyorum. almanya'da doğdum ve orada büyüdüm. futbol oynayarak farklı kültürleri öğrendim."

    "gollerimin önemli bir kısmıyla gurur duyuyorum ama ludogorets'e attığım o golde pes oynuyor gibiydim! üç veya dört rakip oyuncuyu geçip gol attım. izleyince kariyerimin en iyi golü olduğuna karar verdim."

    "bazıları beni seviyor, bazıları sevmiyor. bazıları vücut dilime bakıp umursamadığımı düşünüyor ama ben buyum. oyun tarzımı ya da vücut dilimi kimse için değiştirmem."

    "real madrid'deki beklentileri başka hiçbir kulüple karşılaştıramazsınız. ne arsenal, ne milli takım... real'de her maçı kazanmaya mecbursunuz. barcelona'ya karşı bile berabere kalsanız başarısızlıktır!"

    "birçok insan bana fenerbahçe'ye gidip gitmeyeceğimi soruyor. ailem, arkadaşlarım... böyle şeyler duyunca bana 'o takıma git!' diyorlar ama şu an arsenal'le bir sözleşmem var. aklımda türkiye ya da başka ligler yok. gelecekte ne olur bilinmez. burada çok, çok iyi hissediyorum. gerisini göreceğiz."

    "hep oyunu kontrol etmek, asist yapmak, takımıma yardım etmek isterim. futbola başladığımdan beri böyleyim. hep 10 numara oynadım ve gollük pas atmaktan keyif aldım."

    "elbette bergkamp'la kıyaslanmak bana gurur veriyor. o, arsenal için gerçek bir efsane, müthiş bir futbolcu ama kendimi kimseyle kıyaslamam. kendime özgü bir tarzım var. bu kıyaslamalar bana gurur verse de ben mesut özil'im!"

    mesut özil
App Store'dan indirin Google Play'den alın