resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4872
    aldığı kupa üstünden övülmesini doğru bulmadığım, o 2014 ziraat kupası'nı eskişehir taraftarı (ve biraz da alper potuk) sayesinde almış olan eski hocalarımızdan..

    iyidir kötüdür, burada futboldan bu kadar iyi anlayan yazar varken polemiğe girmek istemem..

    o finalde konya'daydım, iyi hatırlıyorum, maçın ilk 15 dk.'sı alper önümüzde koşturdu durdu, tehlikeli diye biliyorduk, tribün itibariyle tam önümüzde oynuyordu; artık finalde kendini göstermek için midir nedir gereksiz hareketlerle önüne gelen topu ezdi, artık top ona gelince gerilmez olduk.. ilk yarı öyle bitti..

    ikinci yarı (60'lar civarı diye hatırlıyorum), eskişehir orta sahayı tamamen tuttu, "top nedir, nasıl oynanır" 'ı bizimkilere göstermeye başladı ki, bu heyecana dayanamayan eskişehir tribünleri meşaleleri yağdırdı, maç 5 dk. civarı durdu, soğudu. neticede bizimkiler kendilerine geldiler ve en azından gol yemeyeceklerini gösterdiler, sonra da attılar.. o esnada maç soğumasaydı golü yemeye doğru gidiyorduk..

    velhasıl bu eski hocamızın başka bir sürü önemli hasleti vardır bana göre de ama o kupayla, hele hele o final müsabakasıyla savunulmamalıdır, övülmemelidir görüşündeyim.. ha o finale gelene kadar olağanüstü top oynatmıştır vs.. onu buradaki üstadlar daha iyi değerlendirir..
App Store'dan indirin Google Play'den alın