resim
Zinédine Yazid Zidane
Görev:Yatırımcı
Takım:Rodez AF
Yaş:52
Uyruk:Fransa
  • 379
    real madrid düzeyine bakarsak elinde ki kadro çok iyi olmayan teknik direktör. kıyas olarak real madrid ve geçmiş kadrolarını düşünürsek eğer kalecileri, sağ bekleri, ön liberoları, ofansif orta sahaları ve forveti real düzeyinde değil. isim olarak navas, carvajal, casemiro, isco, benzema. navas ortalama bir kaleci ama üst düzey asla değil casillas'dan bile kötü kaleci. carvajal ise garip gerçi real madrid için her zaman sağ bek problemli oldu. bu problem yıllardır devam ediyor ama kötü bir bek idare ediyor sadece diyebiliriz. hırslı filan ama marcelo olunca solda çok geride kendisi.

    casemiro gerçekten kötü. ne yaptığını bilmeden oynayan bir oyuncu kıvamında takılıyor. oraya gerçek kesici lazım madrid için. bu kesici kim olur bilinmez ama casemiro madrid ve üst düzey takımların altında. isco ise değişik bir oyuncu. iyi olunca çok iyi ama kötü olunca rezalet. istikrar sıkıntıları yaşadı ve ilk 11 oynamadı çoğu zaman. isco yerine mesut olsa bambaşka madrid görürdük veya di maria. yani bu mevkide klasman altı. forvet benzema ise top class değil kesinlikle. real fırsat yakalasa satıcak kendisini harry kane sulanıyorlar zaten.

    sonuç olarak real standartı altında bir kadro var elinde. bundan çok iyi verim alıyor zidane. ama bu demek değil dünyanın en kötü takımı real filan. sadece eskisi gibi her mevkide dünya yıldızı olan bir takım değil. hatta belli yerleri 2-3 seviye altında kalıyor ama ona rağmen takım oyunu oynadıkları için etkililer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın