resim
Zinédine Yazid Zidane
Görev:Yatırımcı
Takım:Rodez AF
Yaş:51
Uyruk:Fransa
  • 374
    futbolu bırakmadan önce real madrid'in 5, fransa milli takımı'nın 10 numaralı formasının sahibi, saf futbol zekası şimdiki teknik direktör.

    yönettiği takım real madrid ve söylenene göre diğer rakiplerine oranla seviyelerine göre daha vasat oyuncular var.

    kalelerinde keylor navas var. bu mevkide bayern münih * ve juventus * 'tan gerideler başka da kimseden değil. hadi bide süt oğlan * için chelsea'yı yazayım.

    sağ bek dani carvajal bu mevkide yine bayern münih * ve juventus * var karşılarında. uffff arsenal'in tottenham'ın bekleri ne top oynuyor beeee'cilere selam carvajal'in büyük maç tecrübesi öttürür. adam resmen real madrid'in sabri'si sürekli tartışılıyor ama hep ilk 11.

    sol bek marcelo bu mevkide geride oldukları hiç bir takım yok aksine geride sanıldıklarının çoooooook önündeler marcelo'nun verdiği katkıyı sol açıklarından forvetlerinden alamayan takımlar var.

    stoper sergio ramos - raphael varane - nacho - pepe bu mevkide daha iyi olan takımlar var ama bu stoper hattının diğer takımlara nazaran vasat kalması gibi birşey söz konusu olamaz.

    orta saha casemiro - toni kroos - luka modric - isco - marco asensio - mateo kovacic ve james rodriguez şu mevki hangi takıma göre vasat :( şurdaki tek vasat james rogriguez vasatı bunu da iyi bir takas ile herkese okuturlar tipi müsait çünkü dingilin *

    forvet hücum artık ne derseniz aha burayı hiç yazmıyorum.

    yani rakipleri ile denk bir takımı oyuncularına uygun muazzam bir taktik ile oynatıp hakkı ile kupaları kazandı, kazanabilir ve ileride kazanacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın