• 1683
    hakkında sözlükte objektiflikten uzak yorumlar yapılan takım. arkadaş tamam biz de sevmiyoruz ama bu polyanna tavırları ile bir şey elde edemeyiz. sezon boyunca sürekli yaptık bunu şampiyonluk için. her hedef maçını o umut kırıntısıyla bekleyip sonunda yine üzülen biz olduk. ve şimdiden aynısını önümüzdeki sezon için yapmaya başlayanlar var. yapmayın.

    neymiş bursa beşiktaşa çelme takacakmış ! bu kadar mı hayalperestsiniz arkadaşlar ? bursa'nın yürümeye mecali yok. yani bu sene öyle yada böyle şampiyon olacaklar artık bunu hazmedip önümüze bakmalıyız.

    bu başakşehir ne antalya'yı ne trabzon'u yenebilir. diğer rakipleri kim bilmiyorum ama onları da yenemezler. üç büyükler + başakşehir şampiyonluk grubunda olsalar anca öyle şampiyon olabilir başakşehir. çünkü kadro, hoca istikrarı olan modifiye edilmiş bir anadolu takımılar. büyük takımların antisi gibiler. iş diğer anadolu takımlarına gelince ise bu oyunları işe yaramıyor. mevcut oyunlarıyla şampiyon olunmaz. bam bam bam oynayacaksınız bu ligde.

    bunları bırakıp seneye rakibimiz olamayacakları tezine geçelim. işte bu mesnetsiz özgüven ve kibir bizim en büyük düşmanımız! arkadaş sezonu 4. bitirecez seneye hoca kalacak mı gidecek mi belli değil 6-7 tane direkt 11 oynayabilecek transfer lazım. avrupa kupalarına katılma hakkı kazanınca yapacağımız anlaşma var daha. kimse bunu umursamıyor. sözlükte 10 milyon verip koziello transfer ediliyor, nice'de çılgın atan balotelli gelsin mi gelmesin mi gelirse fayda sağlar mı diye tartışılıyor.

    diğer yanda ffp kısıtlaması altında olduğu ve seneye dağılacağı iddia edilen beşiktaşa bakalım. gomez ve sosa gidince bunlar dağıldı dediğimiz beşiktaş. elinde oğuzhan ve çinde piyasası olan quaresma varken satacak oyuncusu yok deniyor. kiralık oyuncularla ne kadar götürebilecekleri sorgulanıyor. cevap; iyi bir transfer aklın varsa istediğin kadar gö-tü-rür-sün.

    ama seneye biz dursun ve onu soyan menajerler ile alırız beşiktaşı altımıza beyler aynen. eğer böyle tatmin oluyorsanız topluca bu yalana inanıp umutla başlayıp hüsranla bitecek yeni bir sezona daha merhaba deriz hep beraber.
App Store'dan indirin Google Play'den alın