resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2302
    benim için cengiz ünder ile farkı, sanki alman altyapısından gelen cengiz ünder, türk altyapısında yetişen sinan gümüş gibi.

    daha çalışkan olan, oyunun iki tarafına da uyum sağlayan, antrenörünün sözünden çıkmayan ve sürekli kendisini geliştirenin alman altyapısından gelen sinan'ın olması lazımdı ama o değil cengiz; özel hayatıyla gündeme gelen, var olan yetenekleriyle yetinen, savunma yapmayı hiç önemsemeyen, imajı futbolun önüne koyan ve pas vermedi diye takım arkadaşlarına bağırıp çağıran ise türk altyapısından gelen cengiz değil sinan.

    sinan gümüş, başakşehirspor'da oynuyor olsaydı mutlaka dikkat çekerdi, çünkü yaşının üstünde bir bitiriciliği var ve gerek takım oyunu, gerek ekstra koşan oyuncular sayesinde başakşehir yıllarca doka gibi bir oyuncunun savunma kısmını tolere edebilen bir takım.

    ancak, sneijder, podolski, ve selçuk aynı anda oynadığında savunma kısmını tolere edemeyen takım, bruma, rodrigues, yasin, sinan rotasyonunda kendisini seçmez.

    bizde oynamak istiyorsa ki artık bence zor, aklında ve futbolunda çok büyük dönüşüm gerçekleştirmesi gerekiyor (aynı zamanında burak yılmaz'ın yaptığı gibi),

    takımdaki tudor'un sistemine en uzak kanat oyuncusu olduğu için gelişebileceği bir lige gitmesinde fayda var mesela hollanda ligi'nde çok iyi işler yapar ve özgüveni yerine gelir. ama şuan profesyonellikten uzak görüntüsü ile potansiyeli en fazla bursaspor olur ki onu da göremeyebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın