• 1538
    futbolla ilgili bir sorum olacak. şimdi biz bir halı saha turnuvasına katıldık. haftada bir orada oynuyoruz, bir de hafta içi hazırlık maçı yapıyoruz. ciddiye alıyoruz yani. forvet yokluğundan beni devşirdiler :( görevim şu:

    top rakipteyken orta sahaya gelerek rakibin rahat top yapmasına izin vermemek. öyle aman aman bir pres yapmama gerek yok ama dmc geçmişim yüzünden kendimi tutamayıp yapıyorum. varan 1.
    topu kazandığımız anda ileriye ok gibi fırlayıp olası bir kontraatak için pozisyon almam lazım. bunun için de depar atmak gerekiyor. varan 2.
    oyun sete dönmüşken pas almak için sürekli boşa çıkarım. kimi zaman bir kanattan diğerine takım arkadaşımın yanına giderim. bazen de defansın arkasına sarkarım ve tabi top ayağıma geldiğinde rakip defansla mücadele ederim. varan 3.

    işin özeti aniden yüksek efor sarfetmem gereken görevlerim var. sorum şu:
    3 hafta oldu ama bunlar için gereken kondisyona henüz ulaşamadım. haftada 3 gün koşuyorum. halk arasında dalak şişmesi olarak tabir edilen durumu artık yaşamıyorum, bu sefer de ciğerlerim sıkışıyor. bu durumu nasıl aşabilirim? elimde ekipman olarak bisiklet de var. önerilerinizi bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın