• 26
    vizyoner, öngörüsü yüksek, modern düşünceli ve yenilikçi bir bilim adamıdır.

    başkan adaylığı zamanında kimsenin hamza hamzaoğlu'na laf söyleyemediği bir dönemde öngörüsü sayesinde şu açıklamayı yapmıştır;
    ---alıntı---
    "eğer biz seçilirsek, sezon sonuna kadar teknik direktör hamza hamzaoğlu ve kadrosunun her şekilde yanındayız. sonrasında hamza hoca ile oturup, önümüzdeki sezonun planlarını konuşacağız. ilk olarak hamza hoca bizimle devam etmek istiyor mu, istemiyor mu bunu soracağız. eğer istiyorsa, gelecek sezonun projeksiyonlarını konuşuruz. bu projeksiyonlarda uyum sağlarsak da birlikte devam ederiz. hamza hoca bizimle mutlu olup almadığını söyleyecek. belki kendisi ayrılmak isteyecek. bunu ben bilemem."
    ---alıntı---
    yani demiş ki; hamza'nın vizyonu hedeflerimiz için yeterli değil, gerekirse kendisi ile yollarımızı ayırırız.

    bu açıklamayı yaptığında hamza'nın arkasında medya desteği, taraftar desteği ve yönetim desteği vardı. medya önünde de açık açık, seçilirsek hamza ile devam etmeyeceğiz demek saçma olacağından bu şekilde dile getirmişti düşüncesini.

    25 mart 2017 galatasaray mali genel kurul toplantısında ise gerek dursun aydın özbek yönetiminin gerek iktidar yalakalığını, gerek idari ve mali beceriksizliğini açık açık dile getirmiştir.

    son olarak ise şöyle bir açıklaması var;
    (bkz: #2153717)

    23 mayıs 2015 galatasaray seçim genel kurulunda kendisinin yerine dursun aydın özbek'in seçilmesi ile büyük bir fırsatı tepmiş olduk. ne yazık ki galatasaray genel kurulunda kendisi gibi vizyoner ve çağdaş düşünceli insanların sayısı kafatasçı zihniyete sahip insanların sayısından daha az. hal böyle olunca dursun gibi bir beceriksiz başımıza geçti ve ne hale düştüğümüz ortada.

    bana göre, çok sevdiğim ve desteklediğim, hala desteklemekte olduğum ünal aysal'ın da en büyük hatası o zamanda* ahmet özdoğan yerine dursun özbek'i desteklemesi olmuştur.

    artık hatalardan ders çıkarma vakti geldi de geçiyor... sizin gibi vizyonu yüksek, çağdaş, modern, galatasaray'ı düşünen insanların tez zamanda düğmeye basıp aday olmanızı istiyoruz.

    #galatasaraydiriliyor
App Store'dan indirin Google Play'den alın