• 744
    galatasaray'a getirdiği maaş sınırlamasını kaldırmış.* şimdi bu durumda normal her insan her taraftar gibi sevinmemiz lazım ancak kulübün başında kocaman bir kara delik olduğu için sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. yine saçma sapan adamlara eşek yüküyle paralar verilecek 4 yıllık kontratlar yapılacak. sonra tekrar göndermeyle falan uğraşılacak vs. vs. yani yine birileri zenginleşirken galatasaray gene farkirleşecek.

    bu yönetim varken 500 milyon euro nakit para verilse kulübe tüm borçları ödense messi, ronaldo getirilse gene bir çapanoğlu ararım bu işin içinde. bilmiyorum başka taraftarlar ne alemde ama benim haleti ruhiye mi bozdu bu yönetim başta dursun ve haramzade kardeşi olmak üzere. bu adamlar varken iyi şeyler düşünemiyorum olmuyor abi .sınırlamada kalksa tüm borç harçta ödense her an bir kepazelik her an bir çöküş olucak gibi hissederim. bir nevi öğrenilmiş çaresizlik.

    uefa maaş sınırlamasını kaldırmış pehh. ulan en başta galatasaray kendine sınırlama getirmiş dursun'u başkan yaparak. uefa sınırlamaları kaldırsa ne olacak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın